Trouwen in Stijl XXL

Op zaterdag 4 februari 2017 organiseerde Trouwcollectief Friesland een verrassend evenement in het WTC Expo Congrescentrum te Leeuwarden. Trouwen in Stijl XXL staat voor een evenement waar groots wordt uitgepakt met alles op het gebied van uw onvergetelijke dag. 

 

Tijdens dit middag/avond programma, van 17.00 - 22.00 uur, heeft men op  geheel eigen wijze, kennis kunnen  maken met diverse ondernemers uit de trouwbranche. Alle facetten warem vertegenwoordigd , met als extra een eigentijdse DJ muziekshow, live optredens, proeverijen en middels een modeshow werden de bezoekers de nieuwste trends voor bruid & bruidegom geshowd.

 

 


Trouwcollectief Friesland


Trouwcollectief Friesland is een samenwerkingsverband van Friese ondernemers die samen voor jullie de perfecte bruiloft kunnen regelen. Je hoeft niet verder te zoeken, alle erkende deelnemers van het Trouwcollectief staan op deze website. Van feestlocatie tot bruidsboeket, van huwelijksreis tot originele bedankjes; aan alles is gedacht.

 

Kijk voor meer informatie over dit collectief op www.trouwcollectieffriesland.nl

 

Voordelen


Ons collectief heeft voor ieder bruidspaar veel pluspunten. Alle aangesloten specialisten vind je in één overzicht. Alle voordeel die ze kunnen bieden ook. Want ben je aangesloten en maak je gebruik van de VIP-Pas dan betekent dat veel extra’s en kortingen.

 

Voor de VIP-pas klik hier.